2010. június 14., hétfő

vb-rovat - 4. nap

hollandia-dánia

nincs baj a dánokkal, szimpatikus kis csapat, de mivel eddig csak a németek voltak képesek vébéhez méltó teljesítményt kifacsarni magukból, a következő reménységünk a holland tizenegy. azért szorítunk, hogy ahogy torghelle sanyiékat, úgy a dánokat is szépen kitömjék. robben nem a szívünk csücske ugyan, de sajnáljuk, hogy nem lehet ott az első meccsen, hiszen nem kétséges, hogy ott lenne a helye, és vágyunk teljesítésében hathatósan tudna segédkezni. szép játékot, sok passzt, sokszor púposodó hálót akarunk látni sörensen háta megett.

tipp: 3-0
update - valódi eredmény: 2-0

japán-kamerun

nem hoz lázba, de csipázzuk eto'o mohó, vigyori fejét, amikor mutatja a bírónak, hogy labda volt, vagy egy elönzőzött helyzet után a társaknak, hogy ő bizony így látta legjobbnak, de legközelebb talán passzol.

tipp: 1-2 (végre bejöhetne az 1-2-es tippem)
update - valódi eredmény: 1-0

olaszország-paraguay

olaszország az esélyesek közt a fekete ló. a bambuszblog csapata sokat törte a fejét, hogy vajon mit lehet várni lippiéktől, mire lehet elég a senior csapat. de nem tudtunk megegyezésre jutni. lehet, hogy cannavaróék groteszk látványt nyújtanak majd, ahogy a fele olyan idős csatárok szambáját próbálják követni reumás tagjaikkal. de  az is megeshet, hogy hanyatló karrierjük végén főnixmadárként emelkednek föl a rájuk zúduló kritikák ragadós mocskából - most utoljára. mindenesetre a hagyományok szerint ott a helyük az egyenes kieséses szakaszban.

tipp: 2-0
update - valódi eredmény: 1-1
a második félidőben legalább volt akarás.