2011. szeptember 26., hétfő

Kacsák a bambuszról

Zuckerberg is olvassa a bambuszt?


Zuckerberghez közeli emberek egységesen állítják, hogy a Facebook atyja az utóbbi hónapokban már nem a Google-t tartja első számú konkurenciának. Zuckerberg holdudvara egy bizonyos bambuszblogot emleget. "Az egyik igazgatósági tag monitorán láttam először feltűnni egy meetingen. Mikor kérdőre vontam, hogy mit olvas, azt mondta nem tudja, mert nem ismeri a nyelvet, de látszott, hogy nagyon jól szórakozott rajta. Egy hét múlva már az egész igazgatótanács ezt a blogot olvasta, ezért letiltottam" - idézi egy magát megnevezni nem kívánó forrás Zuckerberget.

Igaz, hogy nem közösségi portál a bambusz, mégis komoly potenciált látok benne - mondta kérdésünkre Zuckerberg. Egyelőre próbáljuk kideríteni, hogy ki áll a blog mögött, hogy végre leülhessünk vele tárgyalni. Annyit tudunk róla, hogy nem kicsit jó a srác. És tudja miért jó? Mert nagyon-nagyon vicces!

Barcelona: mit nekünk BL, ha ott a bambusz?!

A Barcelona labdarúgó csapata bejelentette, hogy lemondja szerdai BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája mérkőzését. "Végre lehetőségünk nyílik a bambuszblog szerkesztői csapata ellen pályára lépni barátságos gálamérkőzésen. Nem kérdés, hogy minden labdarúgónak ez az álma. Gyermekkoromban sokszor elképzeltem már, amint egyszer a bambuszblog szerkesztősége ellen futok ki a bitumenre a Szent István Parkban. A szurkolóink megértik, hogy kihagyunk egy BL-meccset, és ők is velünk tartanak. A bambuszblog szerkesztősége igen elfoglalt, annak is örülhetünk, hogy egyáltalán sikerült összehozni a találkozót. Nem szoktam izgulni mérkőzések előtt, de bevallom, most majd' kiugrok a bőrömből" - lelkendezett Lionel Messi, aki bevallása szerint kisgyermek kora óta olvassa a bambuszt.

Újabb és újabb rekordokat dönt a bambuszblog


2011. szeptemberében volt, hogy egy nap alatt öt(!) egyedi látogatója volt az egyre terjeszkedő blogbirodalomnak. Pakisztáni matematikusok kiszámolták, hogy ha a bambusz látogatottsága ilyen ütemben növekszik, 6780-ra elérheti a napi 14 egyedi látogatót.

Mi nem foglalkozunk a statisztikákkal, nem rekordokat akarunk dönteni - kezdte a bambuszblog főszerkesztője. Mindig a következő posztra koncentrálunk és mindig 110 százalékot adunk ki magunkból, amikor gépelünk. Számtalanszor elmondtam már a fiúknak, hogy nem az számít, hogy hány olvasód van, vagy hányan tekintik meg egyedi látogatóként a posztodat, csak az számít, hogy vicces legyél!

Abnormák

Napjaink urbánus világának velejárója, hogy az ember különböző elvárásokba ütközik, vergődik, lázad, meghunyászkodik, kiteljesedik, megtörik és a végén úgy érzi magát, mint egy szájbacsűrt flippergolyó.

Légy okos, légy tanult, legyen pénzed, igyál sokat, egyél salátát, légy egészséges, szarj az egészségre, szívj füvet, bulizz romkocsmában, bulizz discóban, ne bulizz, olvass kortárs magyart, kritizálj, menj Ankerba, ne menj Gödörbe, legyél a családoddal, keress pénzt, egyél a KFC-ben, egyél a Vapianoban, rendelj sushit, vegyél ruhát, csinálj jogsit, nyaralj külföldön, nyaralj belföldön, légy elfoglalt, találkozz a barátaiddal, beszélj nyelveket, legyél ordenáré, legyél vicces, legyél érző, légy szociopata, legyél kemény, mutass példát, csajozz, legyen barátnőd, menj Mika Tivadarba, attendelj pálinka- , csoki-, bor-, sör-, vágtafesztiválra, nézd le a Facebookot, lógj ott egész nap, szólj be, védd meg a másikat, valósítsd meg önmagad, légy liberális, légy hazafi, légy felnőtt, légy gyerek, érezd hol a határ, ereszd el a hajam, légy felelősségteljes, hányj a piától, bírd a piát, ne cigizz, spurizz, barnulj le, gyúrjál, fussál, legyen karórád, legyen iphone-od, legyen ipadod, legyen ipodod, legyen macbookod, röhögj az apple-snobokon, vegyél htc-t, tüntess Alcatellel, legyen véleményed, tudd, hol a helyed, vesd meg a rasszistákat, cigányozz, szörnyűlködj Magyarországon, szeresd Pestet, mondd, hogy nyugaton, légy kozmopolita, ismerd (meg) önmagad, légy következetes, vegyél ajándékot, torrentezz, menj Dobozba, sértődj meg, nézz sorozatot, légy hívő, de ne nagyon, röhögj Amerikán, drukkolj egy csapatnak, legyen mottód, légy őszinte, szeresd a gyerekeket, legyen jövőképed, járj tüntetésre, légy cinikus, legyen blogod, nyomd a check int, ismerj meg új embereket, képezd magad, igyál fröccsöt, skype-olj külföldiekkel, legyen jó röhögésed, bliccelj a békávén, de legyen bérleted a MÜPA-ba, hozd le a csillagokat, főzz, beszélj a szarásról, légy intellektuális, mosolyogj, ne légy rámenős, légy erőszakos, legyenek céljaid, írj verset, élj bele a világba, kérdezz, mondd meg a frankót, figyelj másokra, vigyél rendszert az életedbe, élj változatosan, bulizz hajnalig, kelj korán, szexelj sokat, találd meg az igazit, röhögj azon, aki keresi az igazit, legyen példaképed, nézz le másokat, élj a mának, szavazz, légy önkéntes, legyen kutyád, síelj télen, legyen nyaralód, panaszkodj csóró szülőkre, vegyél fel hitelt, légy normális, mondják azt rólad, hogy őrült vagy, légy csendes, légy tájékozott, lepődj meg, tüsszents hangosat, egyedit...

...és ha mindez nem sikerült, légy depressziós!

/Azok számára, akik segghülyék: a fenti sorokat kizárólag irigység és frusztrációk ihlették. A bambuszblog szerkesztőségének objektív publicistái szerint nincs semmi gáz, ha a fenti normák szerint élsz, kedves olvasó, sok sikert hozzá!/