2011. január 5., szerda

alterego rovat

nem kell hollywoodba, díjátadókra vagy focimeccsekre járni ahhoz, hogy hírességekkel találkozzunk. elég, ha nyitott szemmel járunk budapest utcáin, ugyanis rengeteg híresség fordul meg székesfővárosunkban.

nem is olyan régen volt szerencsém találkozni egy főbérlővel, akiről azóta is meggyőződésem, hogy a sok szenvedést kiállt bathilda bircsók volt a harry potterből.

néhány nappal később günthert véltem felfedezni a jó barátok c. sorozatból egy budai buszjáraton, de végig háttal állt nekem. hidrogén szőke haját azonban nehéz összetéveszteni egy zacskó szotyival.

tegnap pedig nem ülhetett velem srégen szemben más, mint horatio a miami helyszínelőkből. igaz, kicsit megöregedett, és a ködös, mínusz négyfokos magyar főváros nem tette indokolttá, hogy viselje egyébként elmaradhatatlan napszemüvegét, de kétség sem férhet hozzá, hogy ő volt az.

a középiskolában pedig sok-sok éven át egy évfolyammal fölöttem járt javier mascherano, aki korunk egyik legjobb védekező középpályása és ugyan semmi keresnivalója nincs barcelonában, a most futó szezon előtt igazolt liverpoolból katalóniába.