2010. augusztus 29., vasárnap

élet a facebookon - párkapcsolatok

nagykamasz pár fekszik a fűben a margitszigeten. csak néhány hete járnak. mellettük két kis laptop félig lehajtva, usb-ikből büszkén meredeznek a mobilnetcsatlakozók. épp befejeztek egy komolyabb beszélgetést arról, hogy miért nincs dislike gomb a facebookon és most kicsit gyengédebb hangra váltanak.

- jaaaj, mackószív, olyan jó, hogy visszaigazoltad a relationship státuszban, hogy együtt vagyunk!
- nyuszi, tudod, hogy én már rég in relatioship-re váltottam volna, csak azt mondtad, hogy az exed miatt még nem akarod. - kicsit sértődötten csókot ad.
- igen, mert vele együtt voltam majdnem három hónapig és nálam végig "single" volt kint.
- az lehet, hogy "single" volt kint, de szerintem őt sokkal többet likeoltad, mint engem - mondja most már határozottan sértődötten a fiú.
- az sokkal gázabb, hogy neked meg csomó közös képed volt azzal a csajjal, akivel maffia warsról jöttél össze! és olyan nyálas kommenteket írt hozzájuk... - vág vissza a lány -  tudod mit, kicsim, azt akarom, hogy szedd le a taggeket!
- én meg azt akarom, hogy töröld azokat a posztokat, amiket az exed likeolt!
- annyira utálom, amikor ilyen vagy! dislike! - fortyan fel a lány.
- nekem meg az dislike, hogy olyan oldalakat likeolsz, hogy "imádom, amikor átölelem a barátomat és közben más fiúk nézik, hogy mennyire kerek a popsim!"
- te meg múltkor azt likeoltad, hogy "imádom, amikor csinos lányok likeolják a félmeztelen kondizós képeimet". ez szerinted jobb?!

besértődés. elfordulnak egymástól és mindketten facebookozni kezdenek. később egyre gyengédebb pillantásokat váltanak, majd végül a fiú posztol a lány falára egy szivecskét, amit lány likeol és rákommentel: i <3 u to! majd boldogan facebookoznak tovább...